Segurtasun neurriak Covid-19aren aurrean

cerrar

Maskara erabiltzea derrigorrezkoa da uneoro, sarreran, irteeran eta ikuskizunean zehar.

Sarreran derrigorrezkoa izango da bertan egongo den gel hidroalkoholikoarekin eskuak garbitzea

Errespetatu segurtasun-distantzia eta bete aretoko langileen jarraibideak eraikinera sartzeko eta irteteko.

Ikuskizunetara behar besteko aurrerapenarekin etortzea gomendatzen da.

Ikusleak eserlekuetan eserita egon behar dute ikuskizun osoan zehar.

Gaurkotasuna / 26 ekaina, 2023

Kursaalak proposamen gastronomiko berritu bat aurkeztu du KOSK izenarekin. Nortasuna eta sormena uztartzen dira jauregiko kongresu eta ekitaldietara bertaratzen direnei zuzendutako zaharberritze eskaintza esklusiboan, euskal kultura gastronomikoa ezagutzera gonbidatuz. Lurraldeko errezeta berrasmatuen proposamen berri batekin, non tokiko eta kalitatezko produktua den protagonista nagusia, iraunkortasunaren, malgutasunaren eta sormenaren premisekin.

Kursaaleko proposamen gastronomiko guztia kongresu jauregiko sukaldeetan bertan egina dago, freskotasuna eta berehalakotasuna bermatuz. Eta, jakina, KOSKen buru IXO taldea dago, goi gastronomian espezializatutako euskal enpresa taldea, Bixente Arrieta eta Andoni Luis Aduriz sukaldaria buru dituena, bi Michelin izar dituena eta nazioartean ibilbide ezaguna duena.

Sukaldaritza kontzientea

Ingurumenarekiko eta gizartearekiko kontzientziak bere biziko garrantzia du KOSKren sukaldean. Lehengoratzeko eskaintza instalazio ekoeraginkorretan egiten da, energiaren eta ur-kontsumoaren ingurumen-inpaktua murriztuz. Gainera, hurbileko produktuei lehentasuna ematen zaie, karbono-aztarna gutxituz, eta sasoiko produktuei, ohitura osasungarriak sustatuz.

Erabilera bakarreko materialen erabilera murrizten jarraitzeko konpromisoaren barruan, erabili eta botatzeko produktuen erabilera minimizatzen da, eta, beharrezkoa izanez gero, alternatiba biodegradagarriak eskaintzen dira.

Elikagaien kudeaketa lehentasun bat da Kosken. Kontrol zorrotza egiten da alferrik ez galtzeko eta ahalik eta gehien aprobetxatzeko. Elikagaien erabilerari eta antolamenduari buruzko plangintza zehatza egiten da, xahutzea prebenitzeko helburuarekin. Soberakinik badago, barruan zein kanpoan birbanatzen dira, irabazi asmorik gabeko erakundeekin aktiboki lankidetzan arituz.

Ezagutu xehetasunez KOSK-en eskaintza: https://www.kursaal.eus/eu/kosk/

Deskargatu dossierra

 

Kursaalek sasoi ezin hobean itxi du 25. Urteurrena 

Kursaal eta Miramar Jauregiak maximo historikoak gaindituz, fakturazioan % 14,2ko hazkundea izan dute  Bi egoitzetan 537 ekitaldi izan dira, 400 mila lagun baino gehiago erakarri dituztenak    Kursaalek 2024ko balantzea aurkeztu du gaur goizean. Urte […]

DANTZ NETWORK CONGRESS 2025

Musika elektronikoa eta berrikuntza Kongresu honek berrikuntzarekin eta inklusioarekin lotutako musika elektronikoaren topagune gisa kokatzen du Donostia. Hitzaldi, mahai-inguru eta emanaldien programa baten bidez, profesionalek eta artistek sektorearen erronkei buruzko esperientziak eta ikuspegiak partekatu dituzte, […]

Guitarricadelafuente Kursaal Eszenan ariko da ekainaren 4an

Kontzertu honetarako sarrerak otsailaren 7an 11:00etan jarriko dira salgai. Aurrez, 48 orduko aurre-salmenta egingo da Eszena Kideentzat. Ostiral honetan, otsailaren 7an, 11:00etan irekiko da Guitarricadelafuentek Kursaal Eszenako programazioaren barruan ekainaren 4 asteazkenean (19:30) emango duen […]